Ønsker du et job med stor frihed og medbestemmelse?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...
Hos Vinterservice kan vi bryste os af at have branchens bedste sneryddere. Og det er ikke en overdrivelse. Fælles for alle vores dygtige medarbejdere er deres engagement og arbejdsomhed, som kommer til udtryk i det kvalitetsarbejde, som de udfører. Vi er konstant på udkig efter nye gode folk, der har lyst til at indgå i vores team hos Danmarks førende snerydningsvirksomhed.

Du skal som snerydder selv kunne stille med henholdsvis bil og salt. Derudover skal du kunne stille med en form for udstyr, hvad enten det handler om en fejemaskine eller en sneplov. Og som minimum skal du også være i stand til at kunne sende fakturaer. Til gengæld er du sikret en indtægt, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du får penge ind til at betale dine udgifter og kunne leve for. Vi ved nemlig hvor usikker en branche snerydning er, da man aldrig kan forudse vejret, og vi ønsker ikke at vores medarbejdere skal lide under for dette. Derfor garanterer vi en indtægt, så du ved, hvad du som minimum kan forvente.

Vi kan tilbyde branchen bedste fordele

Fordelene som snerydder er mange og heriblandt kan nævnes, at du fuldt ud kan vælge dine egne opgaver og tilrettelægge dit arbejde ud fra din tid og lyst. Du kan vælge opgaver, der ligger tæt på hinanden, så du ikke skal bruge uanede mængder af tid på transport. Derved kan du effektivisere arbejdet og nå flere opgaver efter hinanden, når du ikke skal køre langt imellem. Du har fuldt overblik over dine opgaver med vores rtrte specialudviklede app., hvor du kan holde styr på alt lige fra, hvilke opgaver du har udført, hvilke du mangler, fotos af det færdige arbejde samt se, hvor langt du er kommet i din igangværende opgave.

Så du skal egentlig blot sørge for snerydningen, så viser app’en dig alt andet, som du har brug for. Ved at være snerydder hos Vinterservice er du også sikret at blive en del af et stort foretagende, hvilket har sine fordele. Du vil opleve stordriftsfordele når der bl.a. skal laves indkøb af salt mm, da vi kan købe det hjem i store mængder og opnå rabatter. Alt dette hjælper vi dig selvfølgelig med, når du er blevet en del af teamet.

Dine fordele som snerydder:

  •   Mange opgaver tæt på hinanden
  •   Mindre transport mellem opgaverne
  •   Fuldt overblik over dine opgaver
  •   Moderne kvalitetssikring på alle opgaver
  •   Stordriftsfordele ved indkøb m.m.

snerydder job

Prøv vores nye Smart snerydder

Som det nyeste skud på stammen hos Vinterservice, har vi udviklet en ny innovativ form for snerydningsfartøj. Vi har udviklet en Smartcar, som er udstyret med sneplov og saltspreder. Det smarte køretøj er både miljøvenlig og nem at styre samt parkere, selv på de mest udfordrende steder. Det omhyggelige arbejde med at udvikle det nye koncept, gør det nu muligt, at betjene både plov og saltspreder inde fra kabinen af. Det bliver altså ikke mere komfortabelt at være snerydder.

Vi har på nuværende tidspunkt kun to modeller kørende i Danmark, men håber meget på at færdselsstyrelsen snart godkender den som snerydningsfartøj, så vi kan begynde at producere flere af dem. For vi ser en store fremtid for Smart snerydderen og vores medarbejdere har udvist stor interesse i at afprøve dem. Desværre har det dog ikke været muligt at komme helt igennem de lange ventelister pga. det begrænsede antal biler.

Forhåbentlig vil det ændre sig snart, da vi ønsker at give vores medarbejdere de bedste arbejdsvilkår i branchen og muligheden for at køre denne ’smarte’ opfindelse. Vores medarbejdere er kernen i vores virksomhed, uden dem var der intet Vinterservice og derfor kender vi også til vigtigheden i at værne om dem på alle mulige områder.